miercuri, 13 mai 2015

4 moduri interesante in care iti poti colora parul in aceasta vara

Anul 2015 continua trendul anului 2014 in materie de par si colorarea lui. 
Natural, extravagant si feminin sunt cele trei cuvinte care caracterizeaza tendintele anului 2015, iar mai jos regasiti cateva dintre exemplele cele mai reprezentative.

1. Parul vopsit in culori puternice precum mov, albastru, verde, pastelurile, raman cea mai populara alegere printre cei tineri noncomformisti.


  



 2. Stilul Ombre este varianta perfecta pentru brunete si este inca in tendinte. El presupune folosirea unei nuante de vopsea mai inchisa de la radacina pana la nivelul umerilor, si a unei nuante mai deschise spre varfuri. Este mai exact o estompare graduala a culorii parului de la radacina spre varfuri.


  

  

 2. Parul blond platinat este acum mai popular ca oricand, blondele preferand mai mult nuante de gheata, nuante mai deschise, in locul celor in tonuri de miere. Din pacate aceasta nuanta nu se potriveste oricarui, punand in valoarea ochii deschisi si tenul portelanat.


  

4. Tehnica Balayage este foarte in voga printre vedete si ce functioneaza pe toate culorile de par.  Este asemanatoare cu stilul Ombre si se realizeaza prin aplicarea cu mana libera a vopselei pe suvitele de par, fara a folosi folie de aluminiu. Efectul obtinut este  a unui look natural cu suvite subtile.





In vara anul 2015 veti avea la dispozitie o gama larga de stiluri in care sa va vopsiti parul. Tendintele foarte versatile iti permit sa te joci cu culorile...alege-le pe cele care iti avantajeaza trasaturile chipului.

Voi pentru ce stil optati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu