luni, 20 aprilie 2015

5 utilizări inteligente ale zatului de cafea




   Dacă sunteți ca mine sunt sigură că adorați aroma de cafea proaspătă și că v-ați dori să vă bucurați de ea cu orice ocazie. Dar ce faceți cu zațul ce rămâne în urma ei?! Probabil, cel mai adesea îl aruncați, dar cu siguranță după ce veți citi aceste utilizări vă veți gândi de două ori înainte de a scăpa de el.

1# Odorizant de cameră/mașină - zațul de cafea poate deveni un odorizant de cameră foarte bun prin adaugarea lui într-un dres peste care se pun câteva picături de esență de vanilie.

2# Absoarbe mirosul urât din frigider - după ce ți-ai savurat cafeaua pune în frigider ce a mai rămas, astfel zațul va absorbi mirosul din acesta.

3# Îndepărtează mirosul de mâncare de pe mâini - în aceeași ordine de idei, zațul de cafea îndepărtează mirosul pregnant de usturoi sau ceapă prin frecarea lui în mâini înainte de spălare cu apă și săpun.

4# Îngrăsământ pentru flori - zațul de cadea este iubit de către plante, fiind un îngrașământ acid, fiind indicat trandafirilor, azaleelor etc.

5# Exfoliant - zațul de cafea îndepărtează celulele moarte, stimulează producția de noi celule și tonifică pielea. Împreună cu uleiul de măsline, zațul formează un exfoliant incredibil, iar metoda de preparare a lui o puteți găsi în prima mea postare.


Sper că v-a fost de folos această postare!

Dacă mai știți voi alte întrebuințări ale zațului vă aștept să ni le împărtășiți în secțiunea destinată comentariilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu