duminică, 15 martie 2015

Review: Sleek Makeup Sunset i-Divine Palette





Sleek Makeup Sunset i-Divine Palette contine doisprezece culori intens pigmentate, usor de aplicat si foarte rezistente pe parcursul zilei. Adevarul este ca pentru a obtine culorile vibrante nu am avut nevoie de primer; de asemenea nu am observat nicio problema in a rezista culoarea pe pleoape fara el. Textura este moale, densa, untoasa, usor de aplicat, fara a se faramita.

Sunset#1 este un negru nu foarte intens, de intensitate medie, mat, cu o textura moale, untoasa atat cat trebuie pentru a nu se faramita.

Sunset#2 este un rosu vibrant cu nuanta de portocaliu si un finisaz usor metalic. Textura este moale, iar culoarea este foarte pigmentata.

Sunset#3 este culoarea cuprului cu nuanta de maro si irizatii metalice. Bogat pigmentat, iar textura desi moale si densa este putin sfaramicioasa.

Sunset#4 un portocaliu intens si luminos care face trecerea catre galben. Este frumos pigmentat, usor metalizat, cu o textura moale si consistenta densa.

Sunset#5 este un galben auriu, frumos pigmentat, cu o textura moale, dar nu la fel de cremoasa ca si celelalte culori si mai putin pigmentata.

Sunset#6 este un albastru deschis, cu nuante reci si o stralucire metalica. Pigmentatia sa este frumoasa, nu la fel de intensa ca la celelale culori din paleta, dar per total este multumitoare.

Sunset#7 este un visiniu cu nuante de maro/cupru si accente metalice. Pigmentatia excelenta si textura moale si densa.

Sunset#8 este un maro cu nuante calde de rosu. De asemenea, pigemntatia excelenta, iar textura moale, dar densa.

Sunset#9 este un portocaliu-maro cu nuanta de auriu. Textura moale, unoasa ii face aplicarea foarte usoara.

Sunset#10 este culoarea cuprului, luminat de o nuanta de auriu metalizat. In comparatie cu celelalte culori din paleta are mai mult metal in culoare.

Sunset#11 este un roz auriu, cu mai mult accent pe roz, decat pe portocaliu, ceea ce ii confera caldura acestei nuante.

Sunset#12 este un roz cu accente calde de galben. Are o pigmentatie cu adevarat frumoasa, iar textura culorii este una moale, ceea ce face culoarea usor de lucrat cu ea si de blenduit.



Paleta costa in jur de 50 RON si este un must-have, avand in vedere raportul calitate-pret. Mixul de culori dramatice, cu portocaliul, galbenul si albastrul este nemaipomenit, foarte versatil, iar calitatea culorilor si cantitatea lor este extraordinara, avand in vedere pretul.


Sper ca v-a placut aceasta postare!

Voi ati folosit produse de la Sleek? Daca da, ce parere aveti despre ele?

Astept cu interes comentariile voastre in sectiunea de mai jos!

Multumesc!


2 comentarii:

  1. Eu am paleta Arabian Nights de la Sleek si sunt tare multumita de ea: nuantele sunt puternice, se aplica bine si nu se strang.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt foarte multumita de paleta Sunset si intentionez sa achizitionez si alte palete de la Sleek! Voi reveni cu review-uri pentru fiecare! :)

    RăspundețiȘtergere