luni, 16 martie 2015

5 Greseli la aplicarea MakeUp-ului

   

   Pentru a avea un aspect impecabil al machiajului este necesar sa urmam cativa pasi, atat de pregatire a tenului, de intretinere, cat si de aplicare a make-up-ului. Ce ne facem atunci cand gresim, am aplicat prea mult blush sau am trasat conturul buzelor gresit, stergem si o luam de la capat? Iata cateva solutii incercate de mine pentru greseli uzuale de make-up.

Greseala#1 Curatarea neadecvata a tenului

 

   Multe fete sar peste aceasta etapa, care este foarte, foarte importanta, si trec deja la machiaj. Eu recomand demachierea inainte de orice, si mai ales inainte de aplicarea make-up-ului. Este important sa mentinem tenul cat mai curat, in acest fel si rezultatul final va fi unul de exceptie. De asemenea, exfolierea poarta un rol important in curatarea tenului si ii confera un aspect mai proaspat si mai luminos.

Greseala#2 Lipsa de hidratare a pielii

 

   Unele persoane nu agreaza cremele inainte de machiaj, deoarece le face pielea lipicioasa. Ca solutie recomand sa se lase putin crema sa patrunda in piele, dupa care nu se va mai simti la fel. Crema ajuta machiajul sa patrunda mai bine in piele, iar aceasta arata mai natural si sanatoasa.

Greseala#3 Aplicarea a prea mult fond de ten

 

   E o greseala des intalnita, care are ca rezultat un ten prea incarcat, cu aspect de tencuiala, deloc placut. Pentru a putea evita acest lucru se machiaza ochii si buzele mai intai si apoi se aplica fondul de ten.

Greseala#4 Aplicarea a prea mult fard de obraz

 

   Pentru a putea scapa de excesul de fard de obraz, se poate folosi o pensula curata cu care se indeparteaza treptat surplusul de culoare, pana cand se ajunge la intensitatea dorita.

Greseala#5 Conturarea gresita a buzelor

 

   Pentru a corecta aceasta greseala este foarte usor sa indepartezi excesul cu ajutorul unui servetel umed, apoi cu ajutoul a putin fond de ten remediem situatia. In final pentru conturarea mai evidenta a formei buzelor putem folosi un corector.


Sper ca v-a placut aceasta postare!

 

Astept cu interes comentariile voastre in sectiunea de mai jos!

 

Multumesc!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu